Nasiona selera
Seler jest łatwo rozpoznawalny po zapachu: silny aromat zawdzięcza wysokiej zawartości olejków eterycznych. Wykorzystuje się liście i korzenie tej rośliny. Oba mogą być używane jako warzywa i przyprawy. Seler korzeniowy ma okrągły korzeń wielkości pięści. Z kolei seler naciowy rośnie w gronach z ogonkami o długości do 70 cm. Seler można spożywać zarówno na surowo, jak i po ugotowaniu. Po zbiorze może być przechowywany przez długi czas w sprzyjających warunkach przechowywania.
-
AUSTROSAAT Seler korzeniowy "Wiener Riesen"
- Odmiana austriacka
- Intensywny smak
- Nadaje się do przechowywania
-
Samen Maier Bio seler korzeniowy "Monarch"
- Bardzo duże bulwy
- Biały miąższ
- Odmiana idealna do przechowywania
-
Arche Noah Seler korzeniowy bio "Alba"
- Mocny smak
- Bardzo dobrze się przechowuje
- Możliwa wczesna uprawa
-
Bingenheimer Saatgut Seler, bulwy "Mars"
- Wytrzymały, odporny na Septoria
- Dobrze się przechowuje
- Wysiew: od lutego
-
Sativa Bio Seler korzeniowy, Monarch
- Duże bulwy
- Biały miąższ
- Odmiana świetnie nadająca się do przechowywania
-
Sativa Bio Seler korzeniowy, Bergers Weisse Kugel
- Stara i wytrzymała odmiana
- Świetnie się przechowuje
- Typowy smak selera
-
AUSTROSAAT Bio seler Monarch
- Duże, ciężkie bulwy
- Jędrny miąższ
- Wysiew: od lutego
-
ReinSaat Seler "Wiener Riesen"
- Odmiana średnio późna
- Pikantny smak
- Świetnie się przechowuje
Wszystkie ceny zawierają VAT
Nowe artykułu na blogu:
Odkryj Bloomling:
-
Darmowa wysyłka
do Polska od 199,00 zł -
Darmowa
wysyłka zwrotna -
Otrzymasz przesyłkę w ciągu 2 dni.
Więcej niż 5.500 art.