La Ferme de Sainte Marthe Dynia "Potimarron Uchiki Kuri"

Cucurbita maxima

23,99 zł

(włącznie z kwotą VAT 23% - plus koszty dostawy)

Zawartość: 1 opak.

Dostawa do środa, 8 maja, jeśli zamówienie zostanie złożone do czwartek do 00:00 godz..

Jeszcze 8 sztuk dostępnych w magazynie

Darmowa wysyłka do Polska powyżej 199,00 zł.
Więcej informacji na temat wysyłki i dostawy

Właściwości i zalety

  • Odmiana japońska
  • Owoce o wadze 1-2 kg
  • Przypomina kasztany jadalne
  • Bio Bio

Nr art.: FSM-1953A, Zawartość: 1 opakowanie, EAN: 3569520016580

Opis

Japońska odmiana o wczesnym terminie dojrzewania. Pomarańczowe owoce osiągają wagę ok. 1-2 kg i mają pyszny kasztanowy smak. Dynia może być spożywana na surowo lub gotowana na parze z sałatkami lub chlebem.

Okres siewu: marzec, kwiecień, maj, czerwiec
Odległość sadzenia: 200 cm
Okres kiełkowania: 5 do 10 dni
Zbiór: wrzesień, październik, listopad
Marki: La Ferme de Sainte Marthe
Miejsce siewu: uprawa gruntowa
Dostępne jako: porcja nasion
Wysokość wzrostu: 2 do 4 m
Miejsce: słoneczne miejsce
Oznakowania: Bio
Nazwa botaniczna: Cucurbita maxima
Zawartość: 15 ziaren

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla La Ferme de Sainte Marthe Dynia "Potimarron Uchiki Kuri"

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Dynia "Potimarron Uchiki Kuri"", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder