De Bolster Kiełki fasoli mung

Organiczne kiełki do sałatek i do gotowania!

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Do uprawy kiełków fasoli mung możesz wykorzystać specjalną miseczkę do kiełkowania firmy De Bolster.

  • Umieścić cienką warstwę nasion na sitku, następnie sitko położyć na szklaną miseczkę
  • Nasiona dokładnie przepłukać pod bieżącą wodą
  • Napełnić miseczkę wodą, aż do brzegów sitka i przechowywać w temperaturze pokojowej w ciemnym miejscu
  • Od 2 dnia nasiona należy przepłukać dwa razy dziennie pod bieżącą wodą
  • Po 3 dniu miseczkę z nasionami można postawić w miejscu z dużą ilością światła, jednak nie bezpośrednio na słońcu
  • Po upływie 5-7 dni kiełki są gotowe do spożycia
Okres siewu: cały rok
Okres kiełkowania: ok. 1 tygodnia
Zbiór: cały rok
Marki: De Bolster
Miejsce siewu: skrzynki i pojemniki (do wnętrz)
Dostępne jako: porcja nasion
Akcesoria

Recenzje naszych klientów

ocen klientów po polski dla De Bolster Kiełki fasoli mung

1 recenzja klienta w innym języku

4,3 z 5 gwiazdek
5 gwiazdek
2 (50%)
4 gwiazdki
1 (25%)
3 gwiazdki
1 (25%)
2 gwiazdki
0 (0%)
1 gwiazdka
0 (0%)

4 oceny

Brak opinii w języku: polski. Dostępna 1 recenzja w innym języku.


Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Kiełki fasoli mung", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder